Kundernas feedback – vårt bevis

sericaAllmänt

VD Håkan Björklund

Håkan Björklund, VD på Conapto har all anledning att hylla sina anställda i veckobrev nummer 19.

.

Kundernas fantastiska betyg i kundundersökningen hoppas jag du är stolt över. Läs gärna veckobrevet 19 februari för att vässa din story. När jag berättar om vårt resultat NPS 52 i olika sammanhang har bilden klarnat ytterligare, vi som team är unika!!! Många stora, kända bolag kämpar för att komma över noll då skalan går från – 100 till +100. Resultatet är ett bevis på vår gemensamma förflyttning mot visionen att erbjuda en kundupplevelse i världsklass som gör oss till förstahandsvalet. 

I veckan kom &Franklin sammanfattningen. Jag är övertygad om att kulturen har direkt påverkan på kundupplevelsen. En kultur där jag får ta eget ansvar, känner att jag bidrar till något större, släpper fram varje medarbetares urkraft är bevisligen något som våra kunderna upplever vara så unikt att de rekommenderar Conapto.

Håkan Björklund

Serica Consulting har arbetat med kultur, struktur och utveckling av ledare och medarbetare på Conapto över en längre tid, vi är partners och kan glädja oss över deras framgångar.

Vad säger era kunder? Att erhålla feedback från kunderna på ett enkelt och tydligt sätt torde vara centralt för att skapa förutsättningar – att göra Rätt sak på Rätt sätt