”Susanne är Serican”

sericaAllmänt

Susanne Davour – Berätta lite om din bakgrund. Vad har du gjort innan du hamnade hos oss på Serica?

Min arbetskarriär har hittills varit inom två kanske till synes olika inriktningar, juridik och verksamhetsutveckling. Den gemensamma nämnaren är problemlösning i någon form samt hjälp att skapa tydlighet. 

Jag har jobbat både internt i organisationer och som managementkonsult. Jag har också haft förmånen att arbeta inom flera olika branscher och inom både privat och offentlig verksamhet i större och mindre verksamheter. Några av de roller jag haft är kundjurist, internjurist, organisationskonsult och projektledare. 

Det är nyfikenhet och en tro att det går att göra skillnad som lockat mig att pröva olika branscher såväl som roller. Eftersom jag har ett stort intresse för människor och är nyfiken på att lära mig nya saker trivs jag väldigt bra i rollen som managementkonsult.  

Hur kom det sig att du sökte dig till Serica Consulting?

Jag träffade Cilva Forssberg i en arbetsinsats och blev då inspirerad av hennes kompetens och engagemang kring förändring och utveckling. Jag såg också snabbt hur vi med våra kompetenser skulle kunna komplettera varandra. Serica Consulting är ett utmärkt konsultbolag för detta syfte.

Jag såg dessutom utvecklingsmöjligheter för mig på Serica Consulting och förstod tidigt att det är ett bra team med en härlig företagskultur. Tajmingen var perfekt så nu är jag här.

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med hos oss?

Jag har en bra förmåga att analysera och att sätta mig in i kundens behov och värdesätter noggrannhet. Jag ser till helheten och jobbar långsiktigt för att skapa en god relation och säkerställa affärsvärde över tid. Jag tycker att verksamhetsutveckling ska ske i strukturerad form för skapa kvalité.

Vad vill du uppnå i ditt uppdrag på Serica Consulting ?

Min målsättning som managementkonsult är att hjälpa människor och organisationer att ta sig dit de vill och att må bra på vägen. I ett större perspektiv att genom detta bidra till att världen blir en ännu trevligare plats att vara i.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Fritiden ägnar jag gärna åt att hitta på saker med familjen, att läsa, springa och på olika sätt nyttja naturen. Jag älskar havet

Vill du också jobba med Susanne?

Om du vill söka anställning eller samarbeta med oss, välkommen att kontakta någon av oss på Serica Consulting